Програм за угостителства

Брилијант

Чистач на стаклени површини...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко дезифициенс во шприц

Се користи за чистење и хигиенска дезинфекција на сите видови работни површини во прехранбената индустрија како и...

 

 

Повеќе

Тарко Машинско

Течен детергент за машинско миење на садови...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко ХД

Алкално средство за чистење и одмастување на јаки дамки...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарасол

РН неутрален концентриран универзален одмастувач за сите видови на садови...

 

 

 

Повеќе

XYLOQUAT

Средството се користи за дезинфекција на сите видови работни површини без обзир на материјалот од кој се направени...

 

 

 

Повеќе

Дезифициенс за раце

Средство за хигиенска дезинфекција на раце кај луѓе кои обавуваат работни обврски во прехранбено-преработувачката индустрија, трговијата...

 

Повеќе

Тарко Испирање

Течен детергент за испирање кај машинско миење на садови...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Фреш

Комбинирано средство за чистење на воден камен...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Супер

Благо алкално средство за чистење и одмастување...

 

 

 

 

 

Повеќе

Течен сапун со дезифициенс

Средството содржи комбинација на високоефективни активни супстанции, заштитни супстанции и регенератори...

 

 

Повеќе