Програм за санитарии

Magic Blue

Средство за неутрализирање на непријатни мириси...

 

 

 

 

 

Повеќе

Писоар куглици

Писоар кугличките одстрануваат лош мирис во тоалетите...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Фреш

Комбинирано средство за чистење на воден камен...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Освежувачи за простории

Освежувач за простории – мирисно уље...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Фикс

Високо концентрирано кисело средства за одстранување на минерални наслаги...

 

 

 

 

 

Повеќе