Програм за чистење

Брилијант

Чистач на стаклени површини...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Дезифициенс за раце

Средство за хигиенска дезинфекција на раце кај луѓе кои обавуваат работни обврски во прехранбено-преработувачката индустрија, трговијата...

 

 

Повеќе

Magic Blue

Средство за неутрализирање на непријатни мириси...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко мулти-дезифициенс

Концентратот без присуство на алдехид за истовремена дезинфекција и перење на сите перливи површини и предмети...

 

 

Повеќе

Тарасол

РН неутрален концентриран универзален одмастувач...

 

 

 

Повеќе

Тарко 986

Омекнувач на вода...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко 2002А

Благо алкално средство за чистење и одмастување во млекарството...

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Амин

Алкално средство за одмастување и чистење...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Еко филтер брана

Пловечка апсорбирачка заштитна брана - еко филтер за нафта и нафтени деривари од течни и суви површини...

 

 

 

Повеќе

Тарко Фикс

Високо концентрирано кисело средства за одстранување на минерални наслаги...

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Гелле

Благо кисело средство за одстранување на јаки нечистотии од рацете...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Инхибитор Ап

Kисело средства за одстранување воден камен...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Супер

Благо алкално средство за чистење и одмастување...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Тијопа

Производ за апсорбирање на нафта и нафтени деривати на водени површини...

 

 

 

 

Повеќе

Течен сапун со дезифициенс

Средството содржи комбинација на високоефективни активни супстанции, заштитни супстанции и регенератори...

 

 

Повеќе

UNI Safe Plus

Средства за брза еко санација и заштита на животна околина...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Котпит

Концентрирано непенливо средство за машинско миење на теписи...

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Испирање

Течен детергент за испирање кај машинско миење на садови...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко Машинско

Течен детергент за машинско миење на садови...

 

 

 

 

 

Повеќе

Писоар куглици

Писоар кугличките одстрануваат лош мирис во тоалетите...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко 80

Алкално средство за чистење и одмастување...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко 2000

Алкално средство за одмастување и чистење...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко 2000K

Кисело средство за чистење и отстранување на воден и млечен каменец...

 

 

 

 

Повеќе

Тарко дезифициенс во шприц

Се користи за чистење и хигиенска дезинфекција на сите видови работни површини во прехранбената индустрија како и...

 

 

Повеќе

Тарко Еп

Производ за апсорбирање на масло, нафта и нафтени деривати на суви површини...

 

 

 

Повеќе

Тарко Фреш

Комбинирано средство за чистење на воден камен...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тарко ХД

Алкално средство за чистење и одмастување на јаки дамки...

 

 

 

 

 

Повеќе

Силиконско млеко Супер Сигл

Течно средство за заштита на сите видови на природен и вештачки камен, дрвени подлоги, масивно дрво...

 

 

 

Повеќе

Тарко Теер

Средство за чистење мазут и на природни и вештачки смоли...

 

 

 

 

 

Повеќе

Тароматик

Детергент за машинско перење на алишта...

 

 

 

 

 

 

Повеќе

Тепих Шампон

Концентрирано непенливо средство за машинско миење на теписи...

 

 

 

 

Повеќе

XYLOQUAT

Средството се користи за дезинфекција на сите видови работни површини без обзир на материјалот од кој се направени...

 

 

 

Повеќе