Програма за миење, нега и дезифициенс за раце

Дезифициенс за раце

Средство за хигиенска дезинфекција на раце кај луѓе кои обавуваат работни обврски во прехранбено-преработувачката индустрија, трговијата...

 

 

Повеќе

Течен сапун со дезифициенс

Средството содржи комбинација на високоефективни активни супстанции, заштитни супстанции и регенератори...

 

 

Повеќе

Тарко Гелле

Благо кисело средство за одстранување на јаки нечистотии од рацете...

 

 

 

 

 

 

Повеќе