Контактирајте не

Сите информации за Компанијата, производството, опсег, оперативни услови и други деловни податоци, коментари и сугестии, како и листа на понуда на решенија, можете да испратите на нашиот e-mail или да контактирате преку на следните податоци.

 

 

БОВИ - МАРК ЛОГ Д.О.О.Е.Л

 

Ул.Владимир Комаров бр.33/ 1-11а

Скопје, Р.Македонија

Телефон: 02 / 2469 - 019

Моб.: 076 / 467 - 202; 076 / 467 - 203

E-mail: kontakt@bovi-mark.com.mk

 

 

Работно време:

 

Понеделник до Петок од 8:00 до 16:00 часот

Сабота од 8:00 до 14:00 часот

 

 

Брза и сигурна испорака на препарати во Р.Македонија.

Услугата за испорака и целосната хемиска

едукација е бесплатна.

 

 

Директор

Сашо Сиљановски

Моб.: 076 / 467 - 203

 

Директор за продажба и развој

М-р.маши.инж. Милорад Сиљановски

Моб.: 076 / 467 - 202

 

Директор за производство

Тех.инж. Дејан Сиљановски

Моб.: 078 / 345 - 599