Апаратура

Опрема

Диспанзер

Диспанзер

Диспанзер

Диспанзер

Диспанзер

Диспанзер

Тоалетна хартија

Хартија за раце

Прибор

Автосет прибор

Бришач бели конци

Бришач со гума

Четка за рибање

Дозер за сапун

Инокс корпа

Џогер со ленти

Ќеси за отпад

Кофа со цедалка

Корпа за отпад

Памучна крпа

Упивателна крпа

Пластична метла

Микрофибер крпа

Абразивна крпа

Праско

Сунѓер

Ракавици

Ракавици

Резервна крпа

Жица за садови